Kyseliny, enzýmy
-
Pektolytický enzým VINOFERM zymex 1kg
(003.064.3)Kód výrobku: 003.064.3 Zymex Používa sa pre víno alebo ovocný džús, ktoré obsahujú veľa pektínu. Štiepi pektín v ovocí, zvyšuje výťažnosť šťavy a zabraňuje zakaleniu.Najlepšie uchovávať v chladničke. Dávkovanie: 4-8 g (ml) / 10 kg ovocia alebo muštu pri teplote 20 ° C s kontaktnou dobou 12 h
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
19,70 €
-
Pektolytický enzým VINOFERM zymex 250gr
(003.062.7)Kód výrobku: 003.062.7 Zymex Používa sa pre víno alebo ovocný džús, ktoré obsahujú veľa pektínu. Štiepi pektín v ovocí, zvyšuje výťažnosť šťavy a zabraňuje zakaleniu.Najlepšie uchovávať ho v chladničke. Dávkovanie: 4-8 g (ml) / 10 kg ovocia alebo muštu pri teplote 20 ° C s kontaktnou dobou 12 h
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
11,81 €
-
Pektolytický enzým VINOFERM zymex 25gr
(003.060.1)Kód výrobku: 003.060.1 Zymex Používa sa pre víno alebo ovocný džús, ktoré obsahujú veľa pektínu. Štiepi pektín v ovocí, zvyšuje výťažnosť šťavy a zabraňuje zakaleniu.Najlepšie uchovávať v chladničke. Dávkovanie: 4-8 g (ml) / 10 kg ovocia alebo muštu pri teplote 20 ° C s kontaktnou dobou 12 h
SKLADOM - Expedujeme do 48 hodín (2 ks)
3,94 €
-
Zrazená krieda VINOFERM deacidifikátor 1 kg
(003.103.9)Kód výrobku: 003.103.9 Najpoužívanejší neutralizátor kyslosti! Obsahuje extra čistý uhličitan vápenatý.Dávkovanie: 6,5 g / 10 l znižuje kyslosť s 1 g / l Zráža tiež kyselinu šťaveľovú v rebarborovej šťave.Dávkovanie: 2 g / l šťavy z rebarbory Kedy a ako by ste mali používať deacidifier (neutralizátor kyslosti)?Odkysľovanie je najlepšie vykonať čo najskôr. Uhličitan vápenatý je...
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
10,84 €