Ponuka ostaných prísad pre výrobu syrov
-
NOVINKA
Roztok chloridu vápenatého 250 ml
(2004000)36 % roztok chloridu vápenatého je roztok potravinárskeho chloridu vápenatého v pitnej vode. Používa sa pri výrobe syrov a tvarohov za účelom zvýšenia výťažnosti výroby, zníženia spotreby syridla, zlepšuje pevnosť a konzistenciu syreniny.
SKLADOM - Expedujeme do 48 hodín
4 €
-
NOVINKA
Roztok chloridu vápenatého 1 l
(2004001)36 % roztok chloridu vápenatého je roztok potravinárskeho chloridu vápenatého v pitnej vode. Používa sa pri výrobe syrov a tvarohov za účelom zvýšenia výťažnosti výroby, zníženia spotreby syridla, zlepšuje pevnosť a konzistenciu syreniny.
SKLADOM - Expedujeme do 48 hodín
7,99 €
-
Sorban draselný VINOFERM sorbistat 100 gr
(004.030.3)Stabilizátor, ktorý zabraňuje kvaseniu vína a ovocných štiav. Tiež sa používa v mliečnych výrobkoch. Granulovaný, ľahko rozpustný. Vo víne: vždy používajte tento výrobok s rovnakou dávkou siričitanu (Campden)!Dávkovanie: 1-2 g / 10 l.
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
5,95 €
-
Sorban draselný VINOFERM sorbistat 1 kg
(004.033.7)Stabilizátor, ktorý zabraňuje kvaseniu vína a ovocných štiav. Tiež sa používa v mliečnych výrobkoch. Granulovaný, ľahko rozpustný. Vo víne: vždy používajte tento výrobok s rovnakou dávkou siričitanu (Campden)!Dávkovanie: 1-2 g / 10 l.
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
31,85 €