Kompletná ponuka zariadení, prípravkov pre domácu i komerčnú výrobu vína
Chcete si vyrobiť vlastné víno? Nefňukaj, len víno, pretože je to jednoduchšie, ako si myslíš. Všetko, čo potrebujete, sú správne ingrediencie a vhodné materiály na lisovanie vášho sezónneho čerstvého hrozna a fermentáciu, filtrovanie a fľašovanie šťavy. Začínajúci vinári začínajú so štartovacou súpravou; skúsení vinári si nájdu cestu v našom širokom sortimente.
Žiadny Château Maison bez presnosti a hygieny. Máme to, čo je potrebné v našej širokej ponuke produktov. Vyberte si svoje obľúbené meracie zariadenie a čistiace prostriedky. Zabezpečíme, aby si čo najskôr našli cestu do vašej vínnej pivnice. Chcieť viac? Opýtajte sa niektorého z našich odborníkov, navštívte našu predajňu alebo si objednajte výrobky prostredníctvom našeho eshopu. Tešíme sa, že sa s vami podelíme o našu lásku k vínu!
155 položiek
-
KOJI-KIN 10 gr (na 6 kg ryže = 22 l sake)
(001.249.2)Kód výrobku: 001.249.2 Lyofilizované kultúry kóji-formy. Nenahraditeľné, ak si chcete urobiť svoje vlastné saké. Táto kultúra prevádza škrob v ryži na cukor.S inštrukciami a receptami.Stačí na 6 kg ryže = 22 l saké
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
22,90 €
-
TURBO-8 kvasníc alcoferm na 25 litrov
(001.240.1 )Kód výrobku: 001.240.1 Kompletné kvasinky so špeciálnymi kvasinkami a živinami na 25 litrov. Kvasia vo vode + 8 kg cukru za 5 dní až 18% obj (alkoholová tolerancia). Poskytujú čistý produkt s nízkou fermentáciou vedľajších produktov. Ideálne pre tvorcov likérov.(10 sáčkov v 250 l mladiny)
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
9,06 €
-
Baktérie pre jablčno-mliečne kvasenie MALOCID 25 g na 50 litrov
(001.300.3)Kód výrobku: 001.300.3 Kultúra pre riadenú jablčno-mliečnu fermentáciu. Obsahuje vysokú koncentráciu baktérií oenos Leuconostic, ktoré premieňajú kyselinu jablčnú na kyselinu mliečnu. Tým sa znižuje kyslosť a zvyšuje stabilita vína. Táto technika bola používaná v priemysle roky, a je teraz konečne k dispozícii pre amatérov!Dávkovanie: 5 g / 10 l vína.Pridajte ju do vína po fermentácii. Kedy a...
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
9,53 €
-
Nutrivit VINOFERM 100gr
(002.015.6)Kód výrobku: 002.015.6 Špeciálna zmes živín kvasiniek, vitamínov (B1), minerálov a stopových prvkov, v ideálnych pomeroch. Ideálne pre hladké kvasenie. Pre všetky vína, najmä krajinné vína, vína z koncentrovanej šťavy a vína, ktoré majú problematické kvasenie.Dávka: 2 - 5 g / 5 l Kedy pridať živiny do kvasiniek?Poradie, v ktorom sú pridané látky je veľmi dôležité, pretože jedna látka môže silno...
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
9,70 €
-
Vitaferm ultra F3 1 kg
(002.105.5)Kód výrobku: 002.105.5 Dokonale vyvážená zmes s nutričnou soľou pre kvasnice, vitamínom B1, kvasinkami a extraktom z bunkovej steny kvasiniek. Absorbuje kvasenie inhibítorov, zvyšuje dostupný dusík pre kvasničné bunky a zlepšuje bunkovú reprodukciu. Zaisťuje rýchle a čisté kvasenie bez zvyškového cukru. Dávkovanie: 4 g / 10 l Kedy pridať živiny do kvasiniek?Poradie, v ktorom sú pridané látky je...
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
50,65 €
-
Vitamín B erbsloh, 2 tabletky
(002.110.5)Kód výrobku: 002.100.6 Čistý vitamín B1 vo forme tabliet. Zvlášť dôležitý pre kvasenie hrozna / ovocia, ktoré boli čiastočne napadnuté infekciou Botrytis (pleseň Botrytis spotrebováva vitamín B1 prítomný v ovocí!).Dávkovanie: 1 tableta / 500 litrov, musí sa rozpustiť v malom množstve vody a následne dobre premiešajte s muštom Kedy pridať živiny do kvasiniek?Poradie, v ktorom sú pridané látky je...
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
6,95 €
-
Kvasinková výživa VINOFERM nutrisal 100gr
(002.004.0)Kód výrobku: 002.004.0 Prášok. Obsahuje fosforečnan amónny. Odporúča sa pre hladké kvasenie kvetov, zeleniny a ovocných vín.Dávka: 3 - 6 g / 10 l Kedy pridať živiny do kvasiniek?Poradie, v ktorom sú pridané látky je veľmi dôležité, pretože jedna látka môže silno ovplyvniť ostatné, a to aj negatívnym spôsobom! Živiny sú vždy pridané predtým, než kvasnice.
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
4,44 €
-
Kyselina askorbová VINOFERM ascorvit 100gr
(003.036.1)Kód výrobku: 003.036.1 Používa sa na zabránenie oxidácie šťavy, muštu, vína a piva.Dávkovanie: 0,5 g / 10 l džúsu alebo vína Kyslosť vína je vždy vyjadrená v gramoch kyseliny vínnej / liter. Vo francúzskych knihách, ktoré nájdete, je obsah kyselín vyjadrený v kyseline sírovej ÷ 1,53. Kyslosť v kyseline vínnej = kyslosť v kyseline sírovej x 1,53.
SKLADOM - Expedujeme do 48 hodín
7,90 €
-
Kyselina citrónová VINOFERM citrol 100gr
(003.010.6)Kód výrobku: 003.010.6 Prášok. Zvyšuje kyslosť s 1 g / l.Dávkovanie: 8,5 g / 10 l Kyslosť vína je vždy vyjadrená v gramoch kyseliny vínnej / liter. Vo francúzskych knihách, ktoré nájdete, je obsah kyselín vyjadrený v kyseline sírovej ÷ 1,53. Kyslosť v kyseline vínnej = kyslosť v kyseline sírovej x 1,53.
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
3,50 €
-
Kyselina mliečna 80% VINOFERM lactol 1 l
(003.005.6)Kód výrobku: 003.005.6 Tekutina. Odporúča sa na zvýšenie kyslosti vína alebo piva. Takisto použiteľné pre víno, kde sa už zastavilo kvasenie.Dávkovanie: 12,5 ml / 10 l zvyšuje kyslosť s 1 g / l Kyslosť vína je vždy vyjadrená v gramoch kyseliny vínnej / liter. Vo francúzskych knihách, ktoré nájdete, je obsah kyselín vyjadrený v kyseline sírovej ÷ 1,53. Kyslosť v kyseline vínnej = kyslosť v...
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
17,80 €
-
Kyselina mliečna 80% VINOFERM lactol 100ml
(003.002.3)Kód výrobku: 003.002.3 Tekutina. Odporúča sa na zvýšenie kyslosti vína alebo piva. Takisto použiteľné pre víno, kde sa už zastavilo kvasenie.Dávkovanie: 12,5 ml / 10 l zvyšuje kyslosť s 1 g / l Kyslosť vína je vždy vyjadrená v gramoch kyseliny vínnej / liter. Vo francúzskych knihách, ktoré nájdete, je obsah kyselín vyjadrený v kyseline sírovej ÷ 1,53. Kyslosť v kyseline vínnej = kyslosť v...
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
5,94 €
-
Kyselina mliečna 80% VINOFERM lactol 250ml
(003.003.1)Kód výrobku: 003.003.1 Tekutina. Odporúča sa na zvýšenie kyslosti vína alebo piva. Takisto použiteľné pre víno, kde sa už zastavilo kvasenie.Dávkovanie: 12,5 ml / 10 l zvyšuje kyslosť s 1 g / l Kyslosť vína je vždy vyjadrená v gramoch kyseliny vínnej / liter. Vo francúzskych knihách, ktoré nájdete, je obsah kyselín vyjadrený v kyseline sírovej ÷ 1,53. Kyslosť v kyseline vínnej = kyslosť v...
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
7,87 €