Menu

Plnenie do fliaš

 

Šťavu naplňte do sklenených fliaš, voľne zatvorte viečka a fľaše umiestnite do pasterizačnej nádoby, ktorú na požadovanú úroveň naplňte vodou. Pasterizátor nastavte na teplotu 75 °C, časovač na 25 minút. Akonáhle teplota šťavy dosiahne požadovanú úroveň, časovač začne odpočítavať. Po ukončení cyklu môžete viečka na fľašiach dotiahnuť, fľaše vybrať a nechať vychladnúť. Životnosť takto upravenej šťavy je 1 až 2 roky.

 

Pri menšej komerčnej výrobe je postup podobný. Používajú sa však nerezové plničky a kúpeľové pasterizátory.

 

Tu nájdete ponuku nášho kompletného vybavenia pre výrobu štiav.

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.
Produkt bol vložený do košíku
Pokračovať v nákupe Objednať