Plnenie do fliaš

 

Šťavu naplňte do sklenených fliaš, voľne zatvorte viečka a fľaše umiestnite do pasterizačnej nádoby, ktorú na požadovanú úroveň naplňte vodou. Pasterizátor nastavte na teplotu 75 °C, časovač na 25 minút. Akonáhle teplota šťavy dosiahne požadovanú úroveň, časovač začne odpočítavať. Po ukončení cyklu môžete viečka na fľašiach dotiahnuť, fľaše vybrať a nechať vychladnúť. Životnosť takto upravenej šťavy je 1 až 2 roky.

 

Pri menšej komerčnej výrobe je postup podobný. Používajú sa však nerezové plničky a kúpeľové pasterizátory.

 

Tu nájdete ponuku nášho kompletného vybavenia pre výrobu štiav.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Táto stránka používa cookies. Viac info