Menu
Zrazená krieda VINOFERM deacidifikátor 1 kg
Kód výrobku: 003.103.9 Najpoužívanejší neutralizátor kyslosti! Obsahuje extra čistý uhličitan vápenatý.Dávkovanie: 6,5 g / 10 l znižuje kyslosť s 1 g / l  Zráža tiež kyselinu šťaveľovú v rebarborovej šťave.Dávkovanie: 2 g / l šťavy z rebarbory​​  Kedy a ako by ste mali používať deacidifier (neutralizátor kyslosti)?Odkysľovanie je najlepšie vykonať čo najskôr. Uhličitan vápenatý je najviac bežne používaný deacidifier. Počas odkyslovania sa niekedy vyskytuje zapenenie. Preto by ste mali použiť dostatočne priestranný barel / nádobu. Do muštu pridajte potrebné množstvo neutralizátora kyslosti, miešajte niekoľko minút a nechajte chvíľu postáť. Zamiešajte znovu a ešte raz nechajte stáť. Tento postup opakujte niekoľkokrát, kým sa neprestane tvoriť CO2 (bez zvuku plynu). Teraz nechajte všetko usadiť na 12-24 hodín. Potom odčerpajte mušt/ víno, pričom bielu usadenú vrstvu nechajte na dne. 

SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní

10,84 €

quatro kalkulačka

Skladové číslo: 003.103.9

Diskusia 0

Žiadne komentáre

Nový komentár

Hodnotenie 0

Zatiaľ bez hodnotenia. Buďte prvý!

Pridať

Žiadne komentáre

Zrazená krieda VINOFERM deacidifikátor 1 kg
Zrazená krieda VINOFERM deacidifikátor 1 kg

10,84 €

Nová otázka k produktu

Kontrolný kód

i

Nový komentár

Kontrolný kód

i

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.
Produkt bol vložený do košíku
Pokračovať v nákupe Objednať