Kvasinky a baktérie
-
KOJI-KIN 10 gr (na 6 kg ryže = 22 l sake)
(001.249.2)Kód výrobku: 001.249.2 Lyofilizované kultúry kóji-formy. Nenahraditeľné, ak si chcete urobiť svoje vlastné saké. Táto kultúra prevádza škrob v ryži na cukor.S inštrukciami a receptami.Stačí na 6 kg ryže = 22 l saké
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
22,90 €
-
Baktérie pre jablčno-mliečne kvasenie MALOCID 25 g na 50 litrov
(001.300.3)Kód výrobku: 001.300.3 Kultúra pre riadenú jablčno-mliečnu fermentáciu. Obsahuje vysokú koncentráciu baktérií oenos Leuconostic, ktoré premieňajú kyselinu jablčnú na kyselinu mliečnu. Tým sa znižuje kyslosť a zvyšuje stabilita vína. Táto technika bola používaná v priemysle roky, a je teraz konečne k dispozícii pre amatérov!Dávkovanie: 5 g / 10 l vína.Pridajte ju do vína po fermentácii. Kedy a...
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
9,53 €