Baktérie pre jablčno-mliečne kvasenie MALOCID 25 g na 50 litrov

Baktérie pre jablčno-mliečne kvasenie MALOCID 25 g na 50 litrov

Hodnotenie produktu: 4.67/5 (3x)

Vaše hodnotenie:

Kód výrobku: 001.300.3 Kultúra pre riadenú jablčno-mliečnu fermentáciu. Obsahuje vysokú koncentráciu baktérií oenos Leuconostic, ktoré premieňajú kyselinu jablčnú na kyselinu mliečnu. Tým sa znižuje kyslosť a zvyšuje stabilita vína. Táto technika bola používaná v priemysle roky, a je teraz konečne k dispozícii pre amatérov!Dávkovanie: 5 g / 10 l vína.Pridajte ju do vína po fermentácii.  Kedy a ako sa to robí jablčno-mliečne kvasenie?Existuje mnoho výhod jablčno-mliečneho kvasenia. Baktérie kyseliny mliečnej však majú úplne iné požiadavky na životné prostredie, ako kvasnice. Preto je dôležité zohľadniť niekoľko faktorov pri jablčno-mliečnom kvasení a postupovať správne a bez problémov: jablčno-mliečne kvasenie, je najlepšie začať tesne pred koncom alkoholového kvasenia (zvyškový cukor <4 g / l). Obsah voľného SO2 musí byť maximálne 10 mg / l a celkový obsah SO2 maximálne 30 mg / liter. Hodnota pH vína musí byť najmenej 3,1 a obsah alkoholu musí byť maximálne 13% obj. Aj teplota vína je veľmi dôležitá: 17 ° C alebo viac. Rozpustite zmrazené sušené kultúry v dostatočnom množstve (cca 10-20 x hmotnosť balenia) vody pri 25 ° C, za stáleho miešania. Mieša sa raz za čas, a po pol hodine ich môžeme pridať do vína.

6,95 € s DPH

Skladové číslo: 001.300.3

Dostupnosť: Expedujeme do 48 hodín
skladom: 5 ks

Doručíme dňa: 2.12.2020

JMF

varmeda, 16.9.2013 12:03:49

Zaujímalo by ma, že ak sú kvacnice JMF Mlaocid mrazené či si ich môžem objednať dobierkou?

Nový komentár

* (Povinné)

Alternatívne produkty

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Táto stránka používa cookies. Viac info