Popis
Použitie:
- kultúra sa očkuje priamo do tepelne ošetreného mlieka (záhrev najmenej na 85 °C, 2-3 minúty) vychladeného na kultivačnú teplotu, za intenzívneho miešania až do úplného rozpustenia kultúry
- kultivačná teplota a doba kultivácie: 33-35 °C, 16-18 hodín alebo 42-45 °C, 3-5 hodín
Balenie:
vrecúško na 50 litrov mlieka
Skladovanie a trvanlivosť:
trvanlivosť najmenej 6 mesiacov od dátumu výroby pri teplote skladovania 4 °C
Zloženie:
sušené mlieko, kmene: Streptococcus thermophilus a Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus. Kultúra neobsahuje GMO.
Diskusia 0
Žiadne komentáre
Hodnotenie 0
Žiadne komentáre
![Jogurtová kultúra S4 na 50 l Jogurtová kultúra S4 na 50 l](/resize/e/800/800/files/vyroba-syrov/phoca-thumb-l-kultura-laktoflora-jogurt-s-4-50-lt.jpg)
Jogurtová kultúra S4 na 50 l
3,55 €
Nový komentár