Stabilizačné produkty
-
Sorban draselný VINOFERM sorbistat 1 kg
(004.033.7)Stabilizátor, ktorý zabraňuje kvaseniu vína a ovocných štiav. Tiež sa používa v mliečnych výrobkoch. Granulovaný, ľahko rozpustný. Vo víne: vždy používajte tento výrobok s rovnakou dávkou siričitanu (Campden)!Dávkovanie: 1-2 g / 10 l.
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
31,85 €
-
Sorban draselný VINOFERM sorbistat 100 gr
(004.030.3)Stabilizátor, ktorý zabraňuje kvaseniu vína a ovocných štiav. Tiež sa používa v mliečnych výrobkoch. Granulovaný, ľahko rozpustný. Vo víne: vždy používajte tento výrobok s rovnakou dávkou siričitanu (Campden)!Dávkovanie: 1-2 g / 10 l.
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
5,95 €
-
Sorban VINOFERM 1 liter
(004.054.3)Konzervačné kvapalina používa sa na ochranu čerstvo lisovanéj ovocnej šťavy a nakladanej zeleniny. Obsahuje sorban draselný a benzoan sodný.Dávkovanie: 3 ml / kg ovocia (alebo liter šťavy).
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
19,70 €
-
Stabivit VINOFERM 100 gr
(004.025.3)Špeciálne kombinovaný prípravok pre stabilizáciu vína po kvasení. Obsahuje disiričitan draselný, sorban draselný a kyselinu askorbovú v ideálnych pomeroch = jednoduchý na použitie (netreba vážiť žiadne oddelené množstvá). Nielen, že zabráňuje fľaškovému kvaseniu, ale tiež poskytuje ochranu proti oxidácii a plesní. Výrobok môže zožltnúť, počas skladovania, a stať sa zrnitý, čo nebráni jeho...
SKLADOM - Expedujeme do 48 hodín
7,96 €
-
Stabivit VINOFERM 1kg
(004.027.9)Špeciálne kombinovaný prípravok pre stabilizáciu vína po kvasení. Obsahuje disiričitan draselný, sorban draselný a kyselinu askorbovú v ideálnych pomeroch = jednoduchý na použitie (netreba vážiť žiadne oddelené množstvá). Nielen, že zabráňuje fľaškovému kvaseniu, ale tiež poskytuje ochranu proti oxidácii a plesní. Výrobok môže zožltnúť, počas skladovania, a stať sa zrnitý, čo nebráni jeho...
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
42,46 €
-
Vínan draselný 100 g
(003.120.3)Čistý vínny kameň. Pridá sa do svetlejšieho vína aby vykonal naturálnu. studenú stabilizáciu: chladenie vína na <4 ° C a pridanie vínneho kameňa (4 g / l) Reakčná doba: 4-6 hodín, po ktorej sa víno potrebuje filtrovať. Vyzrážanie kryštálov vínneho kameňa v nádrži zabraňuje vyzrážaniu kryštálov vo fľaškovom víne.
SKLADOM v externom sklade - Expedujeme do 7 až 14 dní
7,45 €