Kotle na výrobu džemu

Kotly na džem (lekvár) sú vyrábané z 99.9% potravinárskej medi s hrúbkou 1,2 mm, vyrába sa v jednoplášťovom prevedení a vykuruje sa tuhými palivami (drevom). Ohniska môže byť oceľové s hliníkovým nástrekom alebo kvalitnejší variant - nerezové (hrúbka 1,5-2 mm). Kotol môžete zakúpiť bez miešania alebo s motorovým elektrickým miešadlom.

S ohľadom na dôležitosť miešanie pri príprave lekváru Vám ho rozhodne odporúča prikúpiť. Motor na 230 V s rýchlosťou miešania 16 otáčok za minútu. Mieša sa dreveným miešadlom (čerešňovým alebo bukovým), ktoré kopíruje dno kotla.

Kotle na výrobu džemu

0 položiek

Zobraziť:

Žiadny výrobok nezodpovedá aktuálnemu filtru.

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info