Gelatine VINOFERM 100g

Gelatine VINOFERM 100g

Pre čírenie vína, ovocnej šťavy, atď. Väčšinou sa používa v kombinácii s kieselsol (5 ml kieselsol + 1 g želatíny, ktoré sa dopĺňajú samostatne!)Dávkovanie: 1-3 g / 10 l vína. Rozpustí sa v 5 x svojho ​​objemu do vody za stáleho miešania. Nechajte napučiavať po dobu 20 minút a potom pridajte 5 x svojho ​​objemu teplej vody, aby sa znova rozpúšťal.  Ako mám vedieť, ktorý čistiaci prostriedok využiť?Jednou z najvhodnejších metód je pokus a omyl: zoberte niekoľko vzoriek vína, ktoré by ste chceli mať prečistené a dajte ich do skúmaviek. Do každej skúmavky pridajte niekoľko ml alebo g iného čistiaceho prostriedku. Jedna skúmavka s vínom / šťavou s pectoenzýmom a jedna s alfa-amylázou (v škrobe bohatého ovocia). Nechajte vyčistiť na pár hodín a budete okamžite vidieť, ktoré čírenie dáva najlepší výsledok! 

4,50 € s DPH

EAN: 005.037.7

Dostupnosť: -

Táto stránka používa cookies. Viac info