Zrazená krieda VINOFERM deacidifikátor 250 gr Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Buďte prvý! Vaše hodnotenie: Kód výrobku: 003.101.3 Najpoužívanejší neutralizátor kyslosti! Obsahuje extra čistý uhličitan vápenatý.Dávkovanie: 6,5 g / 10 l znižuje kyslosť s 1 g / l Zráža tiež kyselinu šťaveľovú v rebarborovej šťave.Dávkovanie: 2 g / l šťavy z rebarbory Kedy a ako by ste mali používať deacidifier (neutralizátor kyslosti)?Odkysľovanie je najlepšie vykonať čo najskôr. Uhličitan vápenatý je najviac bežne používaný deacidifier. Počas odkyslovania sa niekedy vyskytuje zapenenie. Preto by ste mali použiť dostatočne priestranný barel / nádobu. Do muštu pridajte potrebné množstvo neutralizátora kyslosti, miešajte niekoľko minút a nechajte chvíľu postáť. Zamiešajte znovu a ešte raz nechajte stáť. Tento postup opakujte niekoľkokrát, kým sa neprestane tvoriť CO2 (bez zvuku plynu). Teraz nechajte všetko usadiť na 12-24 hodín. Potom odčerpajte mušt/ víno, pričom bielu usadenú vrstvu nechajte na dne. 1,33 € s DPH 4,44 € s DPH Zľava 3,11 € Množstevné zľavy ks a viac: /ks ks Do košíka Skladové číslo: 003.101.3 Dostupnosť: Do 7 až 14 dní skladom: 0 ks Doručíme dňa:
Nový komentár