Biostart vitale SK11 na 1000 litrov

Biostart vitale SK11 na 1000 litrov

Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Buďte prvý!

Vaše hodnotenie:

Kód výrobku: 001.310.2 Vysoko koncentrované lyofilizované kultúry pre jablčno-mliečne kvasenie. Nová generácia štartovacích kultúr pre jednoduché a priame spustenie jablčno-mliečnej fermentácie v bielych a červených vínach. Obzvlášť tolerantné sú k nízkym teplotám a pH - hodnotám, ako aj voči vyššiemu obsahu alkoholu a SO2-hodnôt. Balenie postačuje na 1000 litrov vína.Majú byť pridané bezprostredne po alkoholovom kvasení. Celkového SO2 = max 30 mg / l;voľný SO2 = max 10 mg / l;zvyškový cukor: <4 g / l,pH:> 3,0 pH,teplota:> 15 ° C. Kedy a ako sa robí jablčno-mliečne kvasenie?Existuje mnoho výhod jablčno-mliečneho kvasenia. Baktérie kyseliny mliečnej však majú úplne iné požiadavky na životné prostredie, ako kvasnice. Preto je dôležité zohľadniť niekoľko faktorov pri jablčno-mliečnom kvasení a postupovať správne a bez problémov: jablčno-mliečne kvasenie, je najlepšie začať tesne pred koncom alkoholového kvasenia (zvyškový cukor <4 g / l). Obsah voľného SO2 musí byť maximálne 10 mg / l a celkový obsah SO2 maximálne 30 mg / liter. Hodnota pH vína musí byť najmenej 3,1 a obsah alkoholu musí byť maximálne 13% obj. Aj teplota vína je veľmi dôležitá: 17 ° C alebo viac. Rozpustite zmrazené sušené kultúry v dostatočnom množstve (cca 10-20 x hmotnosť balenia) vody pri 25 ° C, za stáleho miešania. Mieša sa raz za čas, a po pol hodine ich môžeme pridať do vína.

56,95 € s DPH

Skladové číslo: 001.310.2

Dostupnosť: Do 7 až 14 dní

Nový komentár

* (Povinné)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Táto stránka používa cookies. Viac info